Villkor

Home

Villkor

Villkor
Vid akut situation, var vänlig att ringa/sms:a oss. Under arbetstid ägnar jag oftast min tid åt klienter och arbete, så för frågor, var vänlig och SMS:a först, och jag återkommer till dig så snart som möjligt. Jag vill vara respektfull mot varje klient genom att ge min odelade uppmärksamhet så mycket som möjligt under besöket.

  • Var vänlig och kom i tid till din bokade tid! *Det finns en 10-minuters nådig period för klienter som kanske är försenade. 250 kr måste betalas utöver tjänsten för att starta efter denna nådiga period. Inte mer än 20 minuter
  • Alla insättningar är ICKE ÅTERBETALNINGSBARA. Om du inte kan komma till din bokade tid och vill omboka, var vänlig och gör det ONLINE. Din insättning kan överföras om tiden ändras inom 48 timmar från din ursprungliga tid, ombokningar efter 48 timmar från bokad tid måste betala en ny insättning.
  • UTEBLIVENDE UTAN MEDDELANDE KOMMER ATT DEBITERAS 100% AV TJÄNSTENS AVGIFT. Du kommer inte längre kunna boka en tid.

Hygien och Säkerhet: Vi strävar efter högsta standard när det gäller hygien och säkerhet. Vänligen notera att alla våra verktyg och utrustning är ordentligt desinficerade och steriliserade före varje användning. Vi ber dig att respektera våra riktlinjer för att säkerställa en säker och ren miljö för alla.

Allergitester: För vissa behandlingar kan allergitester vara nödvändiga. Det är viktigt att du informerar oss om eventuella allergier eller känsligheter innan din behandling för att vi ska kunna anpassa produkterna och säkerställa din komfort och säkerhet.

Återvinningspolicy: Vi uppmuntrar miljövänliga praxis och ber dig att hjälpa oss genom att kasta förbrukningsmaterial på rätt sätt i våra avsedda återvinningskärl. Tack för att du hjälper till att bevara vår miljö!

Kundtjänst: Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Om du har några frågor, bekymmer eller feedback, var vänlig kontakta oss. Vi är här för att göra din tid hos oss så bekväm och givande som möjligt.

Scroll to Top