Q & A

De som är benägna att få keloider eller postinflammatorisk hyperpigmentering. Eftersom microblading punkterar huden när vi lägger till pigment, kan vi tyvärr inte arbeta med cspanenter med dessa tillstånd.

Klienter som tar antikoagulerande medicin kommer att kräva en läkarintyg och kommer att behöva sluta med antikoagulantia minst 10 dagar före ingreppet och upp till 2 veckor efter ingreppet för optimalt resultat.

Om du har en överförbar blodsjukdom som HIV eller hepatit. Återigen, microblading-artister skär huden så det är vår policy att inte arbeta med dessa tillstånd.

Om du har haft ansiktsfyllmedel i det området. Beroende på tidpunkten rekommenderar vi att du gör microblading först. Alternativt, kolla med din läkare. Många artister kan begära ett meddelande från din läkare först.

Patienter som genomgår kemoterapi. Även om microblading är bra för att återställa ögonbryn, skulle vi kräva ett läkarintyg för att kunna utföra proceduren för alla som genomgår kemoterapi.

Om du har någon form av hudåkomma på eller nära dina ögonbryn.
Detta inkluderar:

  • Eksem
  • Bältros
  • Utslag eller något annat nära ögonbrynen

    Microblading är endast för vuxna! Vi rekommenderar inte microblading för någon under 18 år. Luxx lab llc policy säger att jag inte arbetar med barn med eller utan samtycke från föräldrar.¨’

  • Klienter som är gravida eller ammar,
  • har onormala hjärtsjukdomar
  • Har autoimmun sjukdom (diabetes kräver ett godkännande från läkare.)
  • Använt accutane det senaste året. Fall skiljer sig från kund till kund, kontakta oss för specifika frågor.

Permanent makeup för läppar är en kosmetisk procedur där pigment införs i läpparna för att ge en långvarig färg och form. Det kan inkludera läppkontur, fyllning och skuggning för att förbättra utseendet på läpparna.

Varaktigheten för permanent makeup för läppar varierar från person till person och beror på faktorer som hudtyp, livsstil och eftervård. Generellt sett kan det hålla i 1 till 3 år innan en touch-up kan behövas.

Eftervård är viktig för att säkerställa att läpparna läker korrekt och att färgen bevaras. Det kan inkludera att undvika sol, använda speciella salvor och undvika vissa produkter som kan bleka pigmentet.

Som med alla kosmetiska procedurer finns det vissa risker, inklusive infektion, allergiska reaktioner och ojämn färgning. Det är viktigt att gå till en erfaren och licensierad professionell för att minimera dessa risker.

Permanent makeup för ögonbryn är en teknik där pigment införs i ögonbrynen för att ge en mer definierad form och färg. Det kan inkludera mikropigmentering, ombre-effekt eller strånliknande hårstreck.

Varaktigheten för permanent makeup för ögonbryn kan variera, men det kan hålla i genomsnitt 1 till 3 år innan en touch-up behövs. Det kan påverkas av hudtyp, produkter som används och exponering för solen.

Smärtan är vanligtvis mild till måttlig och varierar från person till person. De flesta upplever en känsla av tryck eller stickande under proceduren. Lokalbedövning används för att minimera obehaget.

Eftervård är viktig för att främja läkning och bevara färgen på ögonbrynen. Det kan innefatta att undvika starka kemikalier, undvika sol och använda rekommenderade salvor eller balsam.

Risken för komplikationer är relativt låg, men det finns möjlighet till infektion, allergiska reaktioner eller ojämnheter i färgen. Att följa instruktioner för eftervård och gå till en professionell minskar dessa risker.

Laserborttagning av tatueringar använder högintensivt ljus för att bryta ner pigmentpartiklarna i huden. Dessa partiklar absorberar ljuset och krossas i mindre fragment som kroppen sedan naturligt eliminerar.

Antalet sessioner varierar beroende på storlek, färg, djup och typ av pigment i tatueringen. Generellt krävs det flera sessioner, vanligtvis mellan 5 och 15, för att uppnå önskat resultat.

Smärtan under laserbehandling kan variera från person till person och beror på smärttröskel samt platsen på kroppen. Många beskriver det som en känsla av att få en gummisnodd slagen mot huden.

Eftervård är viktigt för att främja läkning och minska risken för komplikationer som ärrbildning eller infektion. Det kan inkludera att hålla området rent, undvika solen och använda rekommenderade salvor.

Risken för biverkningar är relativt låg, men det kan inkludera tillfällig rodnad, svullnad eller blåsor i området. Mer allvarliga risker som ärrbildning eller förändringar i hudens pigment är sällsynta men möjliga.

Det är alltid viktigt att konsultera en kvalificerad professionell för att få mer specifik information och rådgivning om dessa behandlingar.

Scroll to Top